Boeklancering & nieuwjaarsborrel voor ondernemers

Standaard

Omslag 100 dagenOp 9 januari vindt in Het Nieuwe Kantoor Rotterdam de boeklancering plaats van 100 dagen dankbaarheid, dagboek van een zzp’er in crisistijd. Schrijfster en presentatiecoach Alexandra Smith schreef het boek in 100 dagen en rekende in dezelfde periode letterlijk en figuurlijk af met de crisis.

Nieuwjaarsborrel én boeklancering

Alexandra Smith deelt haar verhaal tijdens de nieuwjaarsborrel voor ondernemers: BIZZ & DRINKS in Het Nieuwe Kantoor Rotterdam. Het adres is Vasteland 78, 3011 BN Rotterdam. Tijdstip: van 17.00 tot 20.00. Iedereen is welkom.

Workshop!

Verwacht een welkomstdrankje, borrelhapje en veel ondernemende mensen waar je mee kunt netwerken of gewoon verhalen mee kunt uitwisselen. Verder kun je je laten inspireren tijdens de half uur durende mini-workshop waarbij Alexandra Smith drie belangrijke waarden meegeef die ervoor zorgen dat jouw doelgroep zich onvoorwaardelijk met jou als ondernemer verbindt: het verhaal. (Ook interessant voor niet-ondernemers!)

Dankbaarheid

Met 100 dagen dankbaarheid, dagboek van een zzp’er in crisistijd geeft Alexandra Smith een kijkje in eigen keuken. In anekdotische columns laat ze de lezer zien dat vrijheid relatief is, dat de beeldvorming van zzp’ers vooral negatief is en dat je – om te overleven – behoorlijk creatief moet zijn. Ze opent het boek met een overzicht van de omzetten van de afgelopen zes jaar en vervolgt dan met de weekomzetten tot einde 2013. Naast een persoonlijk verslag van een worstelende zzp’er in crisistijd geeft het boek ook wat feiten over zzp’erschap. Het verhaal ontwikkelt zich van dankbaarheid voor wat er wél is, naar inzicht in wat nodig is om de situatie te verbeteren. In 100 dagen dankbaarheid rekent Alexandra op eigen wijze af met de crisis.

Op deze blog vind je enkele voorpublicaties van het boek. De Amsterdamse lancering volgt spoedig (hiervoor zoek ik nog een passende locatie/gelegenheid!).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s