100 dagensprint naar geluk: de spelregels

Standaard
IMG_1676

Foto: Anco van Hal

Sinds mijn laatste bericht zijn er al tien mensen die meedoen in de 100 dagensprint naar geluk. De vraag is: hoe pak ik het aan?

Heel simpel. Start met het formuleren van 1 of meerdere realistische doelen. Dit formuleren (en als je dit wilt delen) is al het begin van je eerste actie (en dag). Op de tweede dag begin je met het maken van een actielijst. Vandaag heb ik alvast 15 acties op de lijst geplaatst en ik heb er alvast een af kunnen strepen. Het maken van een actielijst is al een actie op zichzelf. Dus daarmee heb je dag 2 te pakken!

Verder is het handig (om jezelf gemotiveerd te houden) om misschien jezelf als volger van dit blog op te geven gedurende de tijd dat je meedoet. Dan zie je in je mailbox dagelijks mijn verhaal of reacties hierop terug.

Als je hiervoor openstaat, deel vooral je verhalen met anderen! Ik ben heel nieuwsgierig naar jullie ervaringen. Zowel de tegenslagen als de successen.

En last but not least: je hoeft natuurlijk niet 100 dagen mee te doen. Begin desnoods met een week of een maand en kijk dan wat het je brengt. Belangrijkste is dat je het leuk vindt. Geniet!

Het mogen dus ook persoonlijke doelen zijn. “Dromen” klinkt voor veel mensen nogal groots. Maar begin gerust klein. Dromen en doelen lopen bij mij nogal in elkaar over.

Ik wens iedereen veel succes bij zijn 100 dagensprint naar geluk!

4 suggeties bij “100 dagensprint naar geluk: de spelregels

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s