Hoe dicht ben jij bij je droom?

Standaard

IMG_2246Mijn eerste stukje voor nrc.next is een feit. Althans, dat hoop ik. Zojuist mailde ik het naar de redactie. Ik voel me heel dankbaar dat ik een kans krijg om te schrijven voor de doelgroep die mij zo na aan het hart ligt: mijn collega-zzp’ers. Met een beetje geluk volgt na goedkeuring een serie waarin ik tips geef om ervoor te zorgen dat je als zzp’er bulletproof door de crisis komt. Dat wordt mijn kleine bijdrage aan een sterker Nederland. Wil jij daar ook deel van uitmaken? Mail me waar jij als zzp’er tegenaan loopt, wie weet lees je het terug!


IMG_2033Nu de grote biecht. In mijn 100 dagen-sprint heb ik me de afgelopen week toch gezondigd aan dagen waarin ik mijn actieboekje links liet liggen. Zeker op die dagen dat de zon lonkte en me stralend toelachte. ‘Ineens’ bevond ik me dan in de tuin van mijn moeder of in het bevallige groene gras van het Westerpark dat ik liefkozend mijn achtertuin noem. Gelukkig is het vandaag wat minder zonnig en kan ik eindelijk mijn to-do lijst oppakken. Discipline betekent niet alleen doorzetten, het betekent ook hervatten waar je mee bezig was als je weer was afgedwaald. Ik ga vandaag een paar tijdschriften benaderen om te vragen of ze geen columniste zoeken. En een actieplan maken voor de promotie van de schrijftraining en aankomende inspiratiesessies. Maar eerst koffie drinken. Lekker op balkon, hmmm!

Als er drie dingen lukken van de tien dingen die je probeert, bereik je nog altijd meer dan wanneer je helemaal niets had gedaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s