100 dagen dankbaarheid cadeau

Standaard

Omslag 100 dagenWat voor boek kun je cadeau krijgen?

100 dagen dankbaarheid is een eerlijk verhaal over tegenslagen en de hunkering naar succes. Het boek bewijst dat je met kleine aanpassingen toch een blijvende verandering kunt bereiken in slechts drie maanden tijd. Geen kant-en-klare formules: het boek laat zien dat als jij doet wat nodig is, ook jíj je werkelijkheid kunt veranderen. De afgelopen maanden volgden er interviews in Spits, Metro, SER Bulletin, BNR Nieuwsradio, Amsterdam FM, Werken FM, diverse blogmagazines en Margriet More. Als klap op de vuurpijl kreeg het boek ook nog een vervolgserie in nrc.next (lees hier de laatste aflevering).

Wat vonden andere lezers ervan?

Een greep uit reviews op bol.com:

“Een grote inspiratiebron: Alexandra beschrijft niet alleen haar ups, maar haalt ook uit haar downs een positieve boodschap van dankbaarheid.”

“Rake observaties en eerlijk over de pieken en dalen waar je doorheen gaat als je als zelfstandige de dag/week/maand door probeert te komen.”

“Niet alleen herkenbaar, maar ook een mooie boodschap: je kunt je doel bereiken als je er 100 procent voor gaat, positief blijft en trots bent op wat je doet.”

“Grappig, boeiend, herkenbaar en werkt door: geeft stof tot nadenken.”

“Nuchter en leuk geschreven beeld van de ontberingen, successen en het geluk van een zzp’er.”

Hoe krijg jíj het boek cadeau? Maak een videoselfie!

Wil jij 100 dagen dankbaarheid cadeau krijgen? In ruil voor een video waarin je jezelf voorstelt én in drie punten samenvat wat je van het boek vond, krijg je het van mij cadeau! Stuur voor 9 oktober een mail met je adresgegevens naar alexandra [at] fabelaars [punt nl]. Je kunt het boek vervolgens ophalen, of ik stuur het naar je op (in het laatste geval betaal je alleen verzendkosten). Deze ondernemers gingen je voor.

 Let op: de actie duurt tot 9 oktober 2014!

Alexandra Smith geeft de workshop Storytelling voor bedrijven en is te boeken als trainer en spreker via het Sprekershuys.

Print

2 suggeties bij “100 dagen dankbaarheid cadeau

 1. Hans Beumer

  Hoi Alexandra, Een tijdje geleden ook jouw dagboek v.e. zzp’er ergens bij cadeau gekregen. Lees er nu (bijna) elke dag één stukje uit. Herkenbaar, inspirerend en leuk. Dank je voor het delen van je ups en downs. Ik geniet er van. Hans.
  hans@meubelkunstzutphen.nl

  • Dag Hans,
   Wat fijn dat je van mijn boek geniet! En ook dat je dat laat weten, daarmee maak je direct mijn dag goed 😉
   Momenteel op schrijfvakantie voor boek 3. Ik wens je veel verder leesplezier en veel succes met je business. Mocht je je mening over je boek ook nog wereldkundig willen maken (en mij nog blijer) is een review op bol.com altijd fijn (maar voel je vooral niet verplicht).
   Zonnige groet!
   Alexandra

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s