Decemberactie: hét zzp-boek met korting!

Standaard
Cadeautip zzp'ers!

Cadeautip zzp’ers!

De feestdagen zijn natuurlijk niet compleet zonder decemberactie. Ken jij of ben jij een zzp’er? Koop dan hét zzp-boek 100 dagen dankbaarheid tot en met 31 december voor maar EU 13,50 ínclusief verzendkosten (elders EU 18,74 inclusief verzendkosten).

Eerlijk & humoristisch

100 dagen dankbaarheid is het enige boek dat écht laat zien hoe het leven van een zelfstandig ondernemer kan zijn. Geen succesformules maar een eerlijk verhaal, geschreven met de nodige humor en praktische tips. Veel zzp’ers herkennen zich erin en waarderen het aanstekelijke enthousiasme.

Must read

Andere zzp’ers over dit boek: “eerlijk, grappig, herkenbaar, inspirerend, praktisch, realistisch, rake observaties”. Lees hier videoselfies van ondernemers die het lazen.

De media over het boek: Boek waar zzp’ers veel van kunnen leren (BNR Nieuwsradio), Alexandra Smith slaat de crisis van zich af (Metro), Humoristisch beschreven jacht naar verdubbeling gemiddeld maandinkomen (Sp!ts). Prettig lezend leerzaam boek dat je aanzet tot nadenken (ZZP Nederland).

Koop het boek!

Tot en met 31 december koop je het voor € 13,50 inclusief verzendkosten (elders EU 18,74 inclusief verzendkosten). Maak € 13,50 over naar rekening NL71 ABNA 046.83.80.272 t.a.v. J.A. Smith o.v.v. decemberactie. Vermeld daarbij je naam en adres. Zodra ik het bedrag heb ontvangen, stuur ik het direct naar je op!

Wil je een persoonlijke noot of klein gedichtje bij je boek? Stuur dan ook een mailtje naar alexandra[at]fabelaars.nl en vermeld drie noemenswaardige eigenschappen of ervaringen van de persoon aan wie je het boek cadeau doet.

Ik wens iedereen vast fijne feestdagen en een vruchtbaar 2016!

3 suggeties bij “Decemberactie: hét zzp-boek met korting!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s