Nieuw boek: Zelfstandige mét plezier

Standaard

Cover ZMPDe afgelopen tijd was het even stil omdat ik hard werkte aan het vervolg op 100 dagen dankbaarheid. Inmiddels is het boek af: Zelfstandige mét plezier. Zo trots als een pauw ben ik op het eindresultaat waarmee ik veel zzp’ers een kader bied om gemotiveerd te blijven in hun ondernemerschap. Op de website van het boek vind je vast blogs met tips voor het ervaren van meer ondernemersplezier. Check ook de Facebookpagina voor dagelijkse tips.

As je stiekem moe bent van al die succesgoeroes die je een beeld tonen waarin jij je niet thuisvoelt, zal Zelfstandige mét plezier je zeker bevallen 🙂

Zelfstandige mét plezier

Zelfstandige mét plezier biedt zzp’ers de kans om hun ondernemerschap naar een hoger plan te tillen en zelf te bepalen hoe hun persoonlijk succes eruitziet. Er bestaat namelijk niet maar één succesformule voor iedereen. In dit boek help ik je uitvinden waar jij als ondernemer het meest gelukkig van wordt. Nog voordat het uitkwam stond-ie 12 dagen in de best verkochte boeken top 100 van managementboek.nl. Daar moet-ie nu weer inkomen natuurlijk, dus koop hem direct hier.

Cadeautje: selectie beste columns 100 dagen dankbaarheid

Heb jij 100 dagen dankbaarheid stiekem nooit gekocht? Hier ontvang je een pdf-selectie van de leukste columns uit het boek inclusief een paar uit de vervolgserie in nrc.next. Netjes afgeleverd in je mailbox!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s