Decemberactie: maak een zelfstandige blij met hét zzp boek voor meer werkplezier

Afbeelding

Cover ZMPZelfstandige met plezier schreef ik voor alle zelfstandigen die hun ondernemerschap naar een hoger niveau willen tillen en meer werkplezier willen ervaren. Ik deed er bijna drie jaar over om het te schrijven en weet als geen ander hoe belangrijk het is om plezier en succes te ervaren als je wil overleven als ondernemer. Dit ultieme zzp-boek geeft je er de handvatten voor. Ken jij of ben jij een zelfstandig ondernemer? Zoek je het ultieme sinterklaascadeau voor zzp’ers of een kerstcadeau voor de zzp’er die gemotiveerd 2018 in wil gaan? Bestel hem dan direct en ik stuur het boek snel naar je op.

Maak gebruik van de decemberactie en koop het boek gesigneerd met een unieke quote (of op verzoek sinterklaasgedichtje) van de schrijver.

Alléén tot 16 december koop je het boek voor EU 15,- rechtstreeks bij de schrijver (elders EU 17,50) of samen met 100 dagen dankbaarheid voor EU 25,-. 

Maak het geld over naar J.A. Smith, NL71ABNA 0468.380.272 en vermeld in de omschrijving het adres waar het heen kan. Indien je het wil laten signeren voor jezelf of iemand anders, stuur dan een mailtje met het verzoek naar alexandra@fabelaars.nl en vertel iets over jezelf of de persoon voor wie het bedoeld is.

Zelfstandige mét plezier stond nog voor publicatie een maand in de top 100 best verkochte boeken van managementboek.nl!

Wat anderen ervan vonden:

“Een echte aanrader voor zowel startende als ervaren ondernemers! ‘Alexandra is een inspiratiebron voor iedere freelancer of zzp’er in Nederland, dat bewijst ze wederom met dit boek. Ze ontleedt een aantal veelgehoorde ondernemerstips en -adviezen, en biedt een realistisch alternatief. Als je haar adviezen ter harte neemt, weet ik zeker dat je langdurig plezier beleeft tijdens jouw ondernemersreis. Kortom, een echte aanrader voor zowel startende als ervaren ondernemers!” Jeroen Sakkers, zzp-expert en initiatiefnemer van de Dag van de ZZP’er 

 

“Het boek Zelfstandige mét plezier heb ik als beginnend ondernemer, in één adem uitgelezen. Geschreven vanuit de eigen ervaring (wat werkt en wat niet), en grondig ondersteund met onderzoeken en inzichten van anderen. En prikkelende citaten. Mooie thema’s die je als ondernemer een compleet mens laten zijn, en zo je in je eigen kracht zetten.” Grady, zelfstandig kunstenaar en docent kunsteducatie 

“Ik ben al langere tijd ondernemer en door het lezen van dit boek krijg ik daadwerkelijk het plezier weer terug in het ondernemen. Het geeft fijne impulsen om weer nieuwe stappen te zetten. Ik ben blij dat ik dit boek gekocht heb!” Lana, zelfstandige in branding, design en promotie 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s