Decemberactie: het Kerstcadeau voor zzp’ers

Standaard

Zelfstandige mét plezier schreef ik voor alle zelfstandigen die willen ondernemen op een manier waar ze zelf achterstaan. Er bestaat nu eenmaal niet maar één succesformule voor iedereen. Negeer dus gerust een keer alle succesgoeroes en succesmythes en haal de wijsheid uit jezelf. Dit zzp-boek laat je meer ondernemersgeluk ervaren. Met ervaringsinzichten en lessen uit de gelukswetenschap deel ik hoe je discipline ontwikkelt, omgaat met tegenslagen én doelen stelt. Zo heb jij alle tools in handen om te slagen. Zoek je het ultieme Kerstcadeau voor zzp’ers die gemotiveerd 2018 in willen gaan? Bestel het dan direct en ik stuur het meteen naar je op.

Alléén in december: koop twee boeken met 5 euro korting. Verzending is gratis! Gebruik kortingscode DECEMBERACTIE17 in de webshop

Zelfstandige mét plezier stond een maand in de top 100 best verkochte boeken van managementboek.nl!

Wat anderen ervan vonden:

“Een echte aanrader voor zowel startende als ervaren ondernemers! ‘Alexandra is een inspiratiebron voor iedere freelancer of zzp’er in Nederland, dat bewijst ze wederom met dit boek. Ze ontleedt een aantal veelgehoorde ondernemerstips en -adviezen, en biedt een realistisch alternatief. Als je haar adviezen ter harte neemt, weet ik zeker dat je langdurig plezier beleeft tijdens jouw ondernemersreis. Kortom, een echte aanrader voor zowel startende als ervaren ondernemers!” Jeroen Sakkers, zzp-expert en initiatiefnemer van de Dag van de ZZP’er 

 

“Het boek Zelfstandige mét plezier heb ik als beginnend ondernemer, in één adem uitgelezen. Geschreven vanuit de eigen ervaring (wat werkt en wat niet), en grondig ondersteund met onderzoeken en inzichten van anderen. En prikkelende citaten. Mooie thema’s die je als ondernemer een compleet mens laten zijn, en zo je in je eigen kracht zetten.” Grady, zelfstandig kunstenaar en docent kunsteducatie 

 

“Ik ben al langere tijd ondernemer en door het lezen van dit boek krijg ik daadwerkelijk het plezier weer terug in het ondernemen. Het geeft fijne impulsen om weer nieuwe stappen te zetten. Ik ben blij dat ik dit boek gekocht heb!” Lana, zelfstandige in branding, design en promotie 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s