Over Alexandra

Pagina

Alexandra SmithAlexandra Smith (1975) begeleidt vanuit Fabel, auteurs en sprekers (o.a. van TEDx) met hun verhaal. Ze is Neerlandica en studeerde cum laude af als politiek theaterwetenschapper.

Schrijven, modellenwerk, acteren en muziek spelen ook een rol in haar leven. Alexandra schrijft voor diverse off- en online magazines, is columnist bij Joop.nl en debuteerde eind 2011 met de semiautobiografische roman Schemervlucht, waarvoor ze de titelsong Hard not to know schreef die gebruikt werd in de boektrailer.

Andere publicaties waar Alexandra o.a. aan meewerkte: Amsterdam Creative Capital van Marcel Wanders (als researcher en schrijver van zo’n 20 artikelen op gebied van kunst, wetenschap en design), het award winning kookboek Puurst van Jonnie Boer en Therese Boer (als eindredacteur) en het Etymologisch Woordenboek der Nederlandse taal (als lemmaschrijver en researcher).

Een suggestie over “Over Alexandra

 1. Miranda

  Beste Alexandra,

  Erg jammer dat ik 9 januari niet kon komen, had graag kennis willen maken en de workshop willen bijwonen.

  Wil ook graag voor mezelf beginnen als bespaar/ budgetcoach. Vind het eng om de zekerheid op te geven van een baan, je moet veel betaalde opdrachten zien te vinden. Werk zelf al 6 jaar op een callcenter 4 dagen per week, maar werken als zelfstandige kriebelt wel.

  Ik heb me aangemeld voor je blog, als je een keer een lezing geeft hou me op de hoogte.

  Hartelijke groet,

  Miranda Eschbach

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s