Decemberactie: maak een zelfstandige blij met hét zzp boek voor meer werkplezier

Afbeelding

Cover ZMPZelfstandige met plezier schreef ik voor alle zelfstandigen die hun ondernemerschap naar een hoger niveau willen tillen en meer werkplezier willen ervaren. Ik deed er bijna drie jaar over om het te schrijven en weet als geen ander hoe belangrijk het is om plezier en succes te ervaren als je wil overleven als ondernemer. Dit ultieme zzp-boek geeft je er de handvatten voor. Ken jij of ben jij een zelfstandig ondernemer? Zoek je het ultieme sinterklaascadeau voor zzp’ers of een kerstcadeau voor de zzp’er die gemotiveerd 2018 in wil gaan? Bestel hem dan direct en ik stuur het boek snel naar je op.

Maak gebruik van de decemberactie en koop het boek gesigneerd met een unieke quote (of op verzoek sinterklaasgedichtje) van de schrijver.

Alléén tot 16 december koop je het boek voor EU 15,- rechtstreeks bij de schrijver (elders EU 17,50) of samen met 100 dagen dankbaarheid voor EU 25,-. 

Verder lezen

Regeltjesdrang nekt ondernemer

Afbeelding

booksbubbles14 (1)De leukste boekwinkel in Nederland dreigt te verdwijnen. Books & Bubbles heeft de flair van Parijs, de coolness van New York en de ondernemingslust van Amsterdam. In nauw overleg met gemeenteambtenaren creëerde eigenaresse en schrijver Steffy Roos du Maine in korte tijd een buzz. Van conversation diners, schrijfworkshops tot shut up and write-sessies. Van boeken tot bubbles. En laat dit laatste nu een probleem zijn geweest. Want Books & Bubbles was een ruimte die ook wel eens verhuurd werd. Voor boekpresentaties bijvoorbeeld, of andere kleinschalige events. En dat was nodig, want van alleen boekwinkel zijn kom je tegenwoordig niet rond in tijden van crisis.
Verder lezen