Videoselfies: reviews lezers (doe mee!)

Pagina

Wat vonden andere ondernemers van 100 dagen dankbaarheid? In de videoselfies hieronder stellen ze zich voor en vertellen ze je wat ze van het boek vonden.

Brenda van Sparkling Professionals “Leerzaam, grappig, inspirerend en soms hilarisch. Als je goed leest, leer je belangrijke ondernemerslessen. Kopen lezen en genieten!”

Eva Helmond van REcause: “Uitnodigend en stimulerend: Na het boek gaat dankbaarheid echt onder je huid zitten. Alexandra laat zien hoe je met kleine aanpassingen dingen in je ondernemersleven kunt veranderen.”

 

Natasja Bijl, blogger en freelance interviewer/schrijver bij o.a. Smart&Sexy: “Ik was altijd te gefocust op wat stroef ging en sinds ik 100 dagen dankbaarheid heb gelezen, let ik op wat wél goed gaat. De humor in het boek is ook fijn. Mijn les uit het boek: me voortaan omringen met mensen die me helpen mijn dromen waar te maken.”

 

Graciëlle Owen van Owen Babyfotografie: “Pakkend en zeer inspirerend: in één dag uitgelezen en dat is nooit eerder gebeurd bij een boek!”

 

Wilfred van der Meer van Klantexperience: “Leest heerlijk weg: leuke anekdotes, ups & downs en veel praktische tips voor zzp’ers.”

9 suggeties bij “Videoselfies: reviews lezers (doe mee!)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s